Η εμφάνιση της νόσου σχετίζεται άμεσα με την ποιότητα και το είδος των τροφών που καταναλώνουμε. Ενημερωθείτε για το ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο από τη νόσο καθώς και για τις νεότερες τεχνικές στην αντιμετώπιση της νόσου.
Ο καρκίνος στο παχύ έντερο είναι από τους συχνότερους καρκίνους στον άνθρωπο και μάλιστα είναι ο δεύτερος σε συχνότητα στον δυτικό κόσμο, μετά τον καρκίνο του πνεύμονα. Σήμερα θεωρείται από τους πλέον διαχειρίσιμους τύπους νεοπλασίας, με την προϋπόθεση ότι η διάγνωση είναι πρώιμη και η αντιμετώπιση γίνεται από ομάδα με εμπειρία και δυνατότητες.
Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν καρκίνο στο παχύ έντερο;
Η εμφάνιση της νόσου σχετίζεται άμεσα με την ποιότητα και το είδος των τροφών που καταναλώνουμε. Οι τροφές που καταναλώνουμε μέσα στον πεπτικό σωλήνα διασπώνται στα δομικά τους συστατικά τα οποία χρησιμοποιεί ο κάθε οργανισμός για να συνθέσει από αυτά ότι χρειάζεται.