Δέκα τουρκικά γρι γρι πέρασαν στα ελληνικά χωρικά ύδατα τα οποία έσπευσαν να απομακρύνουν σκάφη του Λιμενικού Σώματος Καβάλας.
Όπως κατήγγειλαν Έλληνες ψαράδες, τα τουρκικά σκάφη έπλεαν όλο και πιο δυτικά.
«Είναι θέμα χρόνου να φτάσουν στον Θερμαϊκό», σημειώνουν και αναφέρουν πως σε όλο το Θρακικό Πέλαγος δραστηριοποιούνται περισσότερα από 100 τουρκικά σκάφη. Την ίδια στιγμή τα αντίστοιχα ελληνικά από την Αλεξανδρούπολη ως την Καβάλα είναι μόλις 30.
Σημειώνεται πως οι Τούρκοι αλιείς συνηθίζουν να κινούνται στο όριο των 6 μιλίων από τις ελληνικές ακτές (πάνω από αυτό θεωρούνται διεθνή ύδατα), αλλά πολλές νύχτες, όπως καταγγέλλουν οι Έλληνες ψαράδες, το παραβιάζουν.
Δείτε το βίντεο:
Πηγή: thetoc.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.