Παράσυρση δύο 10 χρονων κοριτσιών με τα ποδήλατά τους από αυτοκίνητο είχαμε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα σήμερα Κυριακή (24/11) στην οδό Θετταλών στην Καρδίτσα.
Στο σημείο κλήθηκαν άμεσα δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μετέφεραν τα δύο παιδιά στο νοσοκομείο Καρδίτσας για τις πρώτες βοήθειες όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες του KarditsaLive.Net εξετάζονται χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις για κάποιο σοβαρό τραυματισμό.
Να σημειώσουμε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε το σημείο και αναζητείται από την αστυνομία.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.