Επίθεση στον ΠΑΟΚ, αλλά και τον ΟΤΕ TV εξαπέλυσε ο Κώστας Καραπαπάς με μήνυμά του.
Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά το τέλος του επεισοδιακού ντέρμπι στην Τούμπα, με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έριξε τα βέλη του στον «Δικέφαλο», για την φιλοξενία και την ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο των «ασπρόμαυρων» στον πρώτο ημιτελικό.
«Αλητείες σε εμάς δεν περνάνε. Ένα παιχνίδι για 0-5 το πήγαν πάλι στη μιζέρια. Περιμένουμε να μας πουν για τα πέναλτι υπέρ μας στο πρώτο μέρος, για τις υποσχέσεις ότι το γήπεδο θα είναι εκκλησία, για τα κουτσαβάκια που πήγαν να προσβάλουν τον προπονητή μας στην συνέντευξη Τύπου αλλά σε μας αυτά δεν περνάνε. Περιμένουμε να μας πουν για τις φωτοβολίδες που έπεφταν ασταμάτητα, για τα δακρυγόνα και τους “αιχμαλώτους” οπαδούς μέσα στα αποδυτήρια μας. Αυτή ήταν η φιλοξενία τους. Να μας που για τη διακοπή του αγώνα που δεν έγινε γιατί εμείς είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και είπαμε να παίξουμε. Να μας πει ο ΟΤΕ γιατί δεν ξανάδειξε το πρώτο ριπλέι στη θέση του Καπίνο που φαίνεται ότι βρίσκει μπάλα και μετά αυτή χτυπάει στο χέρι του Μακ. Χαιρετίσματα λοιπόν στους πικραμένους… Προχωράμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.