Ανήλικοι μαθητές συνελήφθησαν με 9 γραμμάρια κάνναβης στην κατοχή τους
Ανάστατη είναι η εκπαιδευτική κοινότητα στο Ηράκλειο από τη σύλληψη πέντε μαθητών Λυκείου, ηλικίας 17 μόλις χρόνων, για χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Οι πέντε μαθητές συνελήφθησαν νωρίς το πρωί, έξω από το σχολείο τους να καπνίζουν χασίς.
Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίδα» βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ινδικής κάνναβης 9 γραμμαρίων, την οποία οι μαθητές στη θέα των αστυνομικών πέταξαν στο έδαφος.
Τους μαθητές φαίνεται πως αντιλήφθηκε κάποιος άγνωστος ο οποίος με τηλεφώνημα ειδοποίησε την Αστυνομία.
Οι πέντε νεαροί λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή του εισαγγελέα Ηρακλείου.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.