Δεν αλλάζουν οι ημερομηνίες των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής και τερματίζονται έτσι τα σενάρια για πιθανή αναβολή ή παράταση του χρονοδιαγράμματος που έχει αποφασιστεί. Η αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού (ΕΔΕΚΑΠ) συνεδρίασε σήμερα κι επιβεβαίωσε ότι οι κάλπες θα στηθούν στις 5 και 12 Δεκεμβρίου, όπως είχε αποφασιστεί.
Σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι η επιτροπή συνεδρίασε σήμερα με τη συμμετοχή και εκπροσώπων των υποψηφίων. «Ομόφωνα επιβεβαίωσε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, θα διεξαχθούν την 5η και την 12η Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την από 3/10/2021 απόφαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.