Οι χειρονομίες του Πάνου Καμμένου προς οπαδούς του Ολυμπιακού στη διάρκεια του χθεσινού επεισοδιακού τέταρτου τελικού της Α1 πόλο Γυναικών κυριαρχούν σήμερα στην αθλητική κι όχι μόνο επικαιρότητα.
Ο ΣΠΟΡ FM 94,6 επικοινώνησε, ως όφειλε, με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και μέλος της συγκυβέρνησης ζητώντας τη δική του θέση για τα όσα συνέβησαν στο κολυμβητήριο του Λαιμού.
Ο κ. Καμμένος δεν θέλησε να τοποθετηθεί στον «αέρα» για το περιστατικό και αρκέστηκε να πει πως «… έβριζαν από την πρώτη στιγμή την οικογένειά μου, την αδερφή μου Αλεξία (σ.σ. που είναι προπονήτρια της Βουλιαγμένης) και εμένα. Κι όλα αυτά μπροστά στον 11χρονο γιο μου».
sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.