Αισιόδοξοι -μετά από δυο μήνες αδράνειας- οι επαγγελματίες στα Καμμένα Βούρλα μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων αλλά και την άνοδο του υδράργυρου, που αναμένεται να φέρουν επιτέλους κόσμο στην περιοχή.
Η κάποτε κοσμοπολίτισσα και πολυσύχναστη λουτρόπολη, έφτασε στα χρόνια της οικονομικής κρίσης να μετρά μόνο πληγές ενώ μόλις ξεκίνησε μια αχτίδα ανάκαμψης, ήρθε και η κρίση του κορωνοϊού να δημιουργήσει ακόμη περισσότερα προβλήματα στις επιχειρήσεις της περιοχής.
Οι επαγγελματίες των Καμμένων Βούρλων ωστόσο, ευελπιστούν ότι ίσως η πανδημία αποτελέσει ένα είδος “ευκαιρίας” για την λουτρόπολη, αφού πιθανότατα να αποτελέσει τουριστικό προορισμό τόσο των κατοίκων του νομού μας όσο και των Αθηναίων. Με δεδομένο ότι η οικονομική κατάσταση των Ελλήνων είναι πλέον περιορισμένη και η μετακίνηση στα νησιά ακριβή υπόθεση, τα Καμμένα Βούρλα συγκεντρώνουν πολλά πλεονεκτήματα ΄λόγω της μεγάλης έκτασης των ακτών αλλά και της γεωγραφικής τους θέσης για την προσέλκυση τουρισμού, δηλώνει στο Ράδιο Λαμία και το LamiaNow, ο πρόεδρος των επαγγελματιών Γιώργος Ανάγνου.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.