Σύμφωνα με τις προγραμματισθείσες διακοπές ρεύματος, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης & Χαμηλής Τάσης, παρακαλώ όπως ενημερώσετε τους ακροατές-τηλεθεατές-χρήστες του διαδικτύου, ότι
Το Σάββατο 05/11/2022 λόγω εκτέλεσης εργασιών σε δίκτυα γραμμών Μέσης
& χαμηλής Τάσης θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στις
κάτωθι περιοχές του ΔΗΜΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ :
1. Καινούργιο, Παραλία Καινούργιου, Άγιος Σεραφείμ, Παραλία Αγίου Σεραφείμ, Ιχθυοτροφείο Σελόντα, Σκάρφεια, Παραλία Σκάρφειας, Δορυφορικός Σταθμός, Αρδευτικά Μώλου κάτω από σιδηροδρομική γραμμή, Αγία Τριάδα θα γίνει Διακοπή από 08:00 έως 08:30 και από 15:00 έως 15:30.
Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.