Τέσσερις αλλοδαποί εργάτες έχασαν τη ζωή τους στα Καλύβια από αναθυμιάσεις από αυτοσχέδιο μαγκάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για τη σόμπα της κτηνοτροφικής μονάδας στην οποία εργαζόταν ως φύλακας ένα από τα θύματα.
Τα άψυχα σώματα των αλλοδαπών εντοπίστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, από έναν φίλο τους ο οποίος είχε χάσει τα ίχνη τους. Οι ηλικίες τους κυμαίνονται από 25 έως 40 ετών ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για την ταυτοποίησή τους.
ethnos
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.
