Ητιμή μιας μπάλας παγωτού πλησιάζει πλέον τα 3 ευρώ, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του Mega, για την ακρίβεια που παραμένει στην ελληνική πραγματικότητα.
Σε ρεπορτάζ του Live News ζαχαροπλάστες σημειώνουν ότι η ακρίβεια στις πρώτες ύλες έχει ωθήσει την τιμή της σοκολάτας σε άνοδο κατά περίπου 80%.
Η τιμή του παγωτού «καλπάζει» κάτι που σημαίνει πως η αγαπημένη καλοκαιρινή συνήθεια για ένα ζευγάρι στην πόλη ή στο νησί θα κοστίζει έως και 12 ευρώ.
Μέχρι και μισό ευρώ πάνω η τιμή
Όσο για τα συσκευασμένα παγωτά, πωλούνται πλέον κατά 30-50 λεπτά ακριβότερα σε σχέση με πέρσι.
Οι καταστηματάρχες επισημαίνουν πως προσπαθούν να κρατούν τις τιμές προσιτές όσο τους το επιτρέπουν οι ανατιμήσεις στις πρώτες ύλες.
πηγή reader.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.