Στο Ζάγκρεμπ, όπου βρίσκεται το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κροατίας για την αναμέτρηση κόντρα στην Ουκρανία, βρίσκεται ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων, έχει βάλει στο «στόχαστρο» τον Ιβάν Πέρισιτς τον οποίο επιδιώκει να εντάξει στο ρόστερ της Μάτσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της επόμενης σεζόν.
Άνθρωπο-κλειδί στην συγκεκριμένη υπόθεση, αποτελεί ο Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς, ο οποίος πλέον έχει αναλάβει χρέη μάνατζερ, εκπροσωπώντας αρκετούς παίκτες στο χώρο των Βαλκανίων, και διαθέτει εξαιρετική σχέση με τον Πορτογάλο τεχνικό.
Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, η πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέρχεται στις 35 εκατομμύρια λίρες, ποσό που βρίσκεται αρκετά κοντά στις απαιτήσεις των ανθρώπων της Ίντερ.
πηγη-sportfm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.