Καλό Πάσχα ευχήθηκε ο Πάπας στους 50.000 πιστούς στην πλατεία του Αγίου Πέτρου: Τους ευλόγησε από το papa mobile

1 Min Read

Το μήνυμά του “Urbi et Orbi” (προς την πόλη και προς τον κόσμο) απηύθυνε ο Πάπας Φραγκίσκος.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Μετά την λήξη της σημερινής λειτουργίας, ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας ευλόγησε τους πενήντα χιλιάδες πιστούς που βρίσκονταν στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, από το μικρό τζιπ “papa mobile” το οποίο συνηθίζει να χρησιμοποιεί στις επίσημες τελετές.

Λίγο νωρίτερα, με αδύναμη φωνή λόγω της πρόσφατης περιπέτειας της υγείας και της νοσηλείας του, ο 88χρονος Πάπας είχε ευχηθεί καλό Πάσχα από τον εξώστη του Αγίου Πέτρου.

Καλό Πάσχα ευχήθηκε ο Πάπας στους 50.000 πιστούς στην πλατεία του Αγίου Πέτρου: Τους ευλόγησε από το papa mobile
magnifing | Lamianow.gr
παπας φραγκισκος
magnifing | Lamianow.gr
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ
magnifing | Lamianow.gr
ΠΑΠΑΣ

Στις 11.30 το πρωί ώρα Ιταλίας, ο ποντίφικας είχε μια σύντομη συνάντηση με τον αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζέι Ντι Βανς, ο οποίος βρίσκεται στη Ρώμη με την οικογένειά του, για ανταλλαγή ευχών.

-Advertisement-
KATSIAVOS

πηγη thetoc

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *