Μετά τη Σάμο, ο Άγιος Παϊσιος ζωντάνεψε σε μια τοιχογραφία στην κεντρική πλατεία στα Μετέωρα Πολίχνης, στη Θεσσαλονίκη. Στην οδό Παϊσίου Ιερομόναχου. Γιατί σε αυτή την πόλη μπορεί να συμβούν τα πάντα, εκεί που δεν το περιμένεις.
Άγνωστο πόσες ώρες χρειάστηκαν για να σχεδιαστεί το ρεαλιστικό γκράφιτι που απεικονίζει τον Άγιο Παΐσιο, αλλά γρήγορα το έργο που ενώνει την τεχνική της αγιογραφίας διαδίδεται στο διαδίκτυο.

πηγη-athensvoice.gr, ΦΩΤΟ-© ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ / INTIME NEWS

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.