Στην τελευταία του κατοικία συνόδεψαν συγγενείς και φίλοι στην Καλαμάτα τον Γιάννη Τύρο. Ο 26χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στη διάρκεια επέμβασης για να νικήσει τη σπάνια ασθένεια της συγγενούς σπονδυλο-επιφυσιακής δυσπλασίας με σκολίωση.
Ο Γιάννης Τύρος από την Καλαμάτα, ο οποίος είχε διαγνωσθεί με συγγενή σπονδυλο-επιφυσιακή δυσπλασία με σκολίωση, μία σπάνια ασθένεια, που προκαλεί σοβαρές αναπηρίες στο σώμα, δεν άντεξε στο χειρουργείο που έκανε την Πέμπτη (03.11.2022).
Την Παρασκευή (04.11.2022), στις 4:30 το απόγευμα στο ναό του Νεκροταφείου της Καλαμάτας, σημειώνει το tharrosnews.gr, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του άτυχου 26χρονου, Γιάννη Τύρου.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Γιάννη Τύρου εξέδωσε ο Δήμος Οιχαλίας, όπου αναφέρεται:
«Η δήμαρχος Οιχαλίας και το Δημοτικό Συμβούλιο με αίσθημα λύπης αποχαιρετούν τον Γιάννη Τύρο.
Ας αποτελέσει παράδειγμα ζωής, σθένους και δύναμης για όλους μας.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό Παράδεισο, Γιάννη».
Ο Γιάννης Τύρος έδωσε τεράστια μάχη ζωής, αλλά τελικά εξέπνευσε χθες Πέμπτη από ανακοπή κατά την διάρκεια χειρουργικής επέμβασης.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.