Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας πατέρας 43 ετών από την Καλαμάτα που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη του από την ηλικία των 12 χρόνων.
Η εν λόγω απόφαση έγινε γνωστή μετά την απολογία του στον ανακριτή και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα.
Τα όσα έκανε ο 43χρονος από την Καλαμάτα αποκαλύφθηκαν κατά την διάρκεια έντονου καυγά του με το 16χρονο –σήμερα- κορίτσι το βράδυ του Πάσχα, επειδή είχε βγει με φίλες της. Η ανήλικη μαθήτρια λύγισε και αποκάλυψε μπροστά στην οικογένειά της το μαρτύριο το οποίο περνούσε.
Όπως γράφει μάλιστα η ιστοσελίδα eleftheriaonline, ο 43χρονος φαίνεται να είχε προσπαθήσει στις αρχές Απριλίου να ασελγήσει και σε μια από τις φίλες της!
Μετά τις αποκαλύψεις, η μητέρα της –την οποία ο δράστης φέρεται να ξυλοκοπούσε συχνά, σύμφωνα με την ίδια πηγή- πήρε την ανήλικη και το άλλο της παιδί και κατέφυγαν σε συγγενικό τους σπίτι, ενώ κατήγγειλαν τα πάντα στην Ασφάλεια και το βράδυ της Τρίτης (30/4) του περάστηκαν χειροπέδες.
Πηγή: iefimerida.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.