Mυστήριο στην Καλαμάτα με τον εντοπισμό σορού γυναίκας το μεσημέρι της Κυριακής, σε ταράτσα πολυκατοικίας επί της οδού Στρατή Μυριβήλη.
Περίπου στη 1 το μεσημέρι, ειδοποιήθηκε το αστυνομικό τμήμα Καλαμάτας, έπειτα από αναφορά ενοίκου της πολυκατοικίας, ο οποίος βρέθηκε μπροστά στη σορό γυναίκας, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, στην ταράτσα του κτιρίου.


Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απέκλεισαν τον χώρο και ξεκίνησαν έρευνες για να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου.
Προς το παρόν, δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για την ταυτότητα της γυναίκας ή για τα αίτια του θανάτου της.
Πληροφορίες του Star – οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί – αναφέρουν πως ενδεχομένως η σορός να ανήκει σε άστεγη γυναίκα που βρήκε εκεί καταφύγιο.


Η υπόθεση εξετάζεται με ιδιαίτερη προσοχή από τις Αρχές, ενώ αναμένεται και η ιατροδικαστική εξέταση, η οποία θα ρίξει φως στο μυστήριο.
Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής, τις τελευταίες ημέρες επικρατούσε στη γειτονιά έντονη δυσοσμία.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην περιοχή.
πηγη thetoc

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.