Κακώσεις στο στόμα προκάλεσε στο θύμα η έκρηξη του ηλεκτρονικού τσιγάρου – «Έχασα δόντια και γέμισα αίματα»

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Σοβαρό ατύχημα για έναν άνδρα, το βράδυ της Τρίτης 9 Σεπτεμβρίου 2025 στο Ηράκλειο Κρήτης, μετά από έκρηξη ηλεκτρονικού τσιγάρου στο στόμα του την ώρα που το χρησιμοποιούσε. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με βαριές κακώσεις στο στόμα και στα δόντια, ενώ την επόμενη ημέρα επισκέφθηκε τον οδοντίατρο για περαιτέρω αποκατάσταση.

Ο άτυχος άντρας περιγράφει ότι είχε βάλει το ηλεκτρονικό τσιγάρο να φορτίσει για λίγα λεπτά και αμέσως μετά, στην πρώτη τζούρα, έγινε η έκρηξη. Η μπαταρία εκτοξεύτηκε στην άλλη άκρη του δωματίου, χτύπησε στην πόρτα και προκάλεσε φωτιά που έκαψε μέρος της ντουλάπας. «Αν δεν είχε φύγει το παιδί μου, μπορεί να τον είχε χτυπήσει η μπαταρία», λέει συγκλονισμένος, επισημαίνοντας πόσο τυχερός ήταν που ο μικρός του γιος δεν τραυματίστηκε.

-Advertisement-
ekrhxh hlektroniko tsigaro
Ηλεκτρονικό τσιγάρο
Ηλεκτρονικό τσιγάρο

«Έχω χάσει δύο δόντια και έχουν σπάσει ακόμη τέσσερα, δεν μπορώ ούτε να μιλήσω ούτε να φάω», λέει στο newsit.gr.

Ντουλάπα
Η ντουλάπα του θύματος που πήρε φωτιά

«Πριν από 7 μήνες είχα αγοράσει ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο και την Τετάρτη το βράδυ το έβαλα να φορτίζει περίπου για 15 λεπτά και μετά από λίγο ήρθε ο μικρός ο γιος μου να με καληνυχτίσει. Αφού έφυγε το παιδί, το πήρα να τραβήξω μια τζούρα και ξαφνικά ανατινάχτηκε στο στόμα μου.

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.