Στο σημείο που έγινε η σιδηροδρομική τραγωδία με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη έφτασαν τα νερά από τον υπερχειλισμένο Πηνειό.
Όπως φαίνεται από φωτογραφίες και βίντεο που δημοσίευσαν χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τα λασπωμένα νερά έχουν καλύψει το μεγαλύτερο σημείο από το μικρό εκκλησάκι που έχει στηθεί εκεί προς τιμήν των 57 νεκρών της τραγωδίας.
@stefanosdamianidis Πλημμύρισε και το σημείο όπου συγκρούστηκαν τα τρένα στα Τέμπη… #κακοκαιρια #ντανιελ #λαρισα #βολος #παλαμας #τεμπη #καρδιτσα ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Damianidis
«Σοκ και δέος.
Τα νερά του Πηνειού στο σημείο του δυστυχήματος στα Τέμπη.
Η μία τραγωδία συναντά την άλλη», σχολίασε ένας χρήστης στο X (πρώην Twitter).
Σοκ και δέος.
Τα νερά του Πηνειού στο σημείο του δυστυχήματος στα Τέμπη.
Η μία τραγωδία συναντά την άλλη.#Λαρισα #πλημμυρες #Τεμπη #καρδιτσα #κακοκαιρια pic.twitter.com/rCL6aXPTYh— omg3lolz (@omg3lolz) September 8, 2023
protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.