Ζημιές και στους θαλάμους νοσηλείας περιστατικών κορωνοϊού
Εκτεταμένες ζημιές προκάλεσε στην παλιά αλλά και νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Χίου η καταιγίδα που έπληξε το νησί, το βράδυ της Κυριακής προς ξημερώματα Δευτέρας.
Λόγω της έντονης βροχόπτωσης, πλημμύρισε η στοά που οδηγεί προς τη Μαιευτική Κλινική καθώς και το χειρουργείο της μαιευτικής.
Ζημιές σημειώθηκαν και στον χώρο της γραμματείας εκεί όπου τμήμα της οροφής κατέρρευσε ενώ νερά μπήκαν στο χειρουργείο και στα αποδυτήρια των ΤΕΠ.

Το πιο σημαντικό πρόβλημα πάντως σημειώθηκε στους θαλάμους απομόνωσης Sars οι οποίοι πλυμμύρισαν με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μεταφορά κρεβατιών έξω από αυτούς.
Πηγή: politischios.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.