H κακοκαιρία χτυπά πολλές περιοχές της χώρας με τις καταιγίδες να έχουν προκαλέσει σημαντικά προβλήματα. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από τη Μύκονο και τα γραφικά σοκάκια στα Ματογιάννια, τα οποία «βούλιαξαν». Μάλιστα, εκτός από τις ισχυρές καταιγίδες καταγράφηκε και ένας εντυπωσιακός υδροστρόβιλος στην περιοχή του Καλαφάτη.
Αξίζει να σημειωθεί πως τοπικά Μέσα Ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι καταστηματάρχες στα Ματογιάννια βίωσαν στιγμές αγωνίας, καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σκηνικό που θύμιζε… Βενετία.
Οπως αναφέρει το meteo.gr, η κακοκαιρία θα συνεχίσει να δείχνει τα «δόντια» της τις επόμενες ημέρες ενώ αναφορικά με σήμερα, Τετάρτη (24/8), τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι:

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.