Έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε το πρωί της Κυριακής η ΕΜΥ καθώς αναμένεται επιδείνωση του καιρού με κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα πλήξουν αρκετές περιοχές – συμπεριλαμβανομένης της Αττικής – από αύριο Δευτέρα.
Το έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
Κόκκινη Προειδοποίηση
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται από τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας (31-03-25) έως και το πρωί της Τετάρτης (02-04-25) στις ανατολικές περιοχές της χώρας.
Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά επικίνδυνα:
Α. Στις Κυκλάδες από το μεσημέρι της Δευτέρας (31-03-25) μέχρι από τις πρωινές ώρες της Τρίτης (01-04-25).
Β. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (κυρίως περιοχή Σάμου – Ικαρίας – Χίου) από τις βραδινές
ώρες της Δευτέρας (31-03-25) έως και το απόγευμα της Τρίτης (01-04-25).
Γ. Στην Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και την Εύβοια από τις
απογευματινές ώρες της Δευτέρας (31-03-25) έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (01-04-25).
Δ. Στα Δωδεκάνησα την Τρίτη (01-04-25) από τις πρώτες πρωινές έως και τις βραδινές ώρες.
Ε. Στη Θεσσαλία και τις Σποράδες από τις πρώτες ώρες της Τρίτης (01-04-25) έως και το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.