Διαβάστε πώς θα είναι ο καιρός αύριο Μεγάλη Πέμπτη (02.05.2024) σε όλη την Ελλάδα σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
Aστατος προβλέπεται ο καιρός αύριο με τοπικές βροχές και στη δυτική και τη βόρεια ηπειρωτική Ελλάδα μικρής διάρκειας καταιγίδες.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι δυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ, στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς με την ίδια ένταση.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα νησιά τους 22 με 24 βαθμούς και στα ηπειρωτικά τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.
Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη
ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές ώρες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα όμβρων και μεμονωμένων καταιγίδων τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου
Ο καιρός στην υπόλοιπη Ελλάδα
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη Μακεδονία παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα ορεινά όμβρους ή πρόσκαιρες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στη Θράκη τοπικές νεφώσεις με λίγες βροχές από το μεσημέρι.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου, στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με βροχές και στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Γρήγορη βελτίωση στα νησιά του Ιονίου και από το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές.
Άνεμοι: Δυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην κεντρική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο και από το απόγευμα σχεδόν αίθριος.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στις Κυκλάδες και γρήγορα σχεδόν αίθριος.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και σταδιακά δυτικοί 4 έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Σχεδόν αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα νότια.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 έως 5 και στα νότια 4 έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως το μεσημέρι – απόγευμα με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και στις Σποράδες νοτιανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.