Καιρός: Αυλαία στον επίμονο καύσωνα με 42άρια – Σε Στερεά Ελλάδα και Πελλοπόνησο οι υψηλότερες θερμοκρασίες

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Τελευταία ημέρα της εβδομάδας σήμερα Κυριακή (27.07.2025) και αυλαία στον καύσωνα που ταλαιπώρησε τη χώρα με θερμοκρασίες «ψησίματος». 

-Advertisement-
fitcare

Συνθήκες καύσωνα επικράτησαν και σήμερα με τον υδράργυρο να φτάνει σε αρκετές περιοχές τους 40-42 βαθμούς- θερμοκρασίες που έφεραν έντονη δυσφοφία σε κατοίκους και επισκέπτες.

Σύμφωνα με το meteo.gr, οι υψηλότερες τιμές θερμοκρασίας της επικράτειας σημειώθηκαν στην Πελοπόννησο και στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα.

Στον παρακάτω χάρτη παρουσιάζεται η κατανομή της μέγιστης θερμοκρασίας στη χώρα καθώς και οι 8 σταθμοί με τις υψηλότερες μέγιστες – η μέγιστη τιμή θερμοκρασίας ξεπέρασε τους 37 °C. 

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Για τον νομό Αττικής και την πόλη της Αθήνας, αξίζει να σημειωθεί ότι η μέγιστη θερμοκρασία ξεπέρασε και τους 39-40°C, στο Ζεφύρι (39.9°C) και στη Σαλαμίνα (39.8°C).

image 148 | Lamianow.gr

Τέλος, σημαντική πτώση έως 10°C παρατηρήθηκε στη Δυτική Ελλάδα σε σχέση με τη χθεσινή ημέρα (26/07).

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *