Mε τη ΝΔ κατεβαίνει ο δημοσιογράφος Φώτης Καρύδας στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθήνας
Έπειτα από συνάντηση του δημοσιογράφου με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη τη Δευτέρα το μεσημέρι στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς, οριστικοποιήθηκε η υποψηφιότητά του στις εθνικές εκλογές. Έτσι ο Φ. Καρύδας θα διεκδικήσει την ψήφο στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών.
Ο Φώτης Καρύδας προέρχεται από το Μητρώο Νέων Στελεχών, της διαδικασίας που ενέταξε στη λειτουργία του κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 3.000 υποψήφιοι.
Ο βόρειος τομέας της Β´ Αθήνας περιλαμβάνει τους δήμους Αγ. Παρασκευής, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Ηρακλείου, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μεταμόρφωσης, Νέας Ιωνίας, Παπάγου – Χολαργού, Πεντέλης, Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Φιλοθέης – Ψυχικού, Χαλανδρίου.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.