Με Καμπέσας στην Λαμία ο Παναθηναϊκός, τα πλάνα του Ουζουνίδη…

2 Min Read

Ο επιθετικός από το Εκουαδόρ επιστρέφει σε αποστολή του Παναθηναϊκού μετά τον τραυματισμό του και είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με την Λαμία

Στην Κέρκυρα τραυματίστηκε στον αστράγαλο, έμεινε εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου ένα μήνα αλλά ήρθε η ώρα της επιστροφής! Ο Μπράιαν Καμπέσας που είχε ξεκινήσει δυναμικά την παρουσία του στο «τριφύλλι» είναι στην αποστολή για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την Λαμία και βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

-Advertisement-
fitcare

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Λαμία. Αυτοί είναι οι Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Δώνης, Καμπέσας, Χατζηγιοβάνης, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Μόλινς, Πίσπας.

Τα πλάνα του Ουζουνίδη

Από τη στιγμή που θα λείψουν οι τιμωρημένοι Μολέδο και Σιλά, ο προπονητής της ομάδας θα κάνει δυο αλλαγές, με τον Κουτρουμπή να παίρνει τη θέση του πρώτου και τον Ρέις να παίζει δίπλα στον Κουρμπέλη στη μεσαία γραμμή.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βλαχοδήμος και δίπλα στον Κουτρουμπή θα είναι ο Κολοβέτσιος. Δεξιά θα βρίσκεται ο Κουλιμπαλί και αριστερά ο Χουλτ. Ο Χίλιεμαρκ θα έχει ξανά ελεύθερο ρόλο, έχοντας δίπλα του, στα άκρα τους Βιγιαφάνιες και Λουντ. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Μολίνς.

Εκτός είναι ο, επίσης, τιμωρημένος Άλτμαν, αλλά και οι τραυματίες Τσάβες, Λουτσιάνο, Τζανδάρης.

Πηγή: gazzetta.gr, sportfm.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *