Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών K19 της Super League η ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Λαμία πέτυχε μια μεγάλη νίκη, επικρατώντας με σκορ 3-0 της αντίστοιχης του Ατρομήτου, το μεσημέρι του Σαββάτου 15/9, στο γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας.
Το 1-0 σημειώθηκε στο 10΄ με ωραίο σουτ του Κωστίκα, το 2-0επιτεύχθηκε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α΄ ημιχρόνου όταν ο Κωστίκας εκτέλεσε απευθείας το φάουλ με τον Μανδά να αποκρούει σε πρώτο χρόνο και τον Κασάπα να παίρνει το ριμπάουντ και με κεφαλιά από κοντά να σκοράρει. Το τελικό 3-0διαμορφώθηκε στο 76΄ με τον Κωστίκα και πάλι να κάνει το πλασέ από κοντά ύστερα από παράλληλη σέντρα του Ζαγγογιάννη από δεξιά.
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Απόστολος Παπανικολάου): Σόμογλου, Κουδουνάς (79΄ Καρβέλης), Ψωρογιάννης, Σταθαράς, Στεφανής, Καραγιάννης, Κωστίκα, Αλτάνης (85΄ Πλιάτσικας), Βλαχόμητρος, Κασάπας (67΄Ζαγγογιάνης), Λαμπρόπουλος
Ατρόμητος (Μουράτ Σεροπιάν): Μανδάς. Βιταλιώτης, Αθανασίου, Ανδριόπουλος, Λώλος, Ξενοπανάγος (66΄ Ζούνης), Κολυνιάτης, Πετσίτης, Τριμμάτης, Ρούνης (53΄ Σάσσαλος), Χατζοβασιλάκης.










Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.