Ιταλία: Τα πτώματα δύο πεζοπόρων εντοπίστηκαν έπειτα από χιονοστιβάδα στις Άλπεις

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Σήμερα, στις Άλπεις κοντά στο σύνορο με την Ελβετία, σωστικές ομάδες στην Ιταλία εντόπισαν τα πτώματα δύο πεζοπόρων χιονιού μετά από χιονοστιβάδα.

Ένα από τα θύματα βρέθηκε θαμμένο στο χιόνι, ενώ το άλλο πτώμα ανασύρθηκε από μια λίμνη. Η περιοχή ήταν το Βαλ Φορμάτσα στην περιφέρεια του Πιεμόντε (Πεδεμόντιο) και η αλπική σωστική οργάνωση CNSAS ανέφερε τα συμβάντα.

Παρά τους ισχυρούς ανέμους, μια ομάδα ειδικών εστάλη επί τόπου με ελικόπτερο μετά από συναγερμό που σημάνθηκε γύρω στο μεσημέρι. Στην ανεύρεση των πτωμάτων συμμετείχε και ένας σκύλος διασώστης. Τα θύματα, που φορούσαν ειδικά παπούτσια για το χιόνι, δεν αποκαλύφθηκαν με τα ονόματά τους.

Πηγή: ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.