Η δίψα του Τορόντο έκανε τη διαφορά. Οι Ράπτορς, με ένα κοινό να παραληρεί στις εξέδρες αλλά και έξω από το Air Canada Centre, συνέτριψαν 116-89 το Μαϊάμι και με 4-3 πέρασαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους τελικούς της Ανατολής.
Ένα σχετικά ισορροπημένο ματς μέχρι το φινάλε της τρίτης περιόδου… ξέφυγε στην τέταρτη, όταν το επί μέρους σκορ ήταν 30-11. Ο Κάιλ Λάουρι με 35 πόντους, 9 ασίστ και 7 ριμπάουντ, καθώς και ο ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν με 28 πόντους και 8 ριμπάουντ έκαναν τη διαφορά για τους γηπεδούχους, που έπαιξαν χωρίς τον Γιόνας Βαλαντσιούνας.
Ο Ντουέιν Γουέιντ και ο Γκόραν Ντράγκιτς έμειναν στους 16 πόντους για τους ηττημένους, που δεν είχαν στις τάξεις τους τον Χασάν Γουάιτσαϊντ.
Δωδεκάλεπτα: 25-24, 53-47, 86-78, 116-89.

Πηγή: sport-fm.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.