Ένα απίστευτο τρομοκρατικό σχέδιο πίσω από το οποίο βρίσκεται το Ισλαμικό Κράτος…
Ένας Αυστραλός έστειλε τον ανυποψίαστο αδερφό του στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ προκειμένου να πετάξει με πτήση της αεροπορικής εταιρίας Etihad Airways κι ενώ μετέφερε μία κρεατομηχανή, η οποία ήταν αυτοσχέδια βόμβα, που είχε κατασκευαστεί με τις οδηγίες ενός υψηλόβαθμου διοικητή του Ισλαμικού Κράτους, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία της Αυστραλίας.
Ανακοινώνοντας λεπτομέρειες ενός από τα πιο σοβαρά σχέδια τρομοκρατικών επιθέσεων, η αστυνομία δήλωσε ότι οι δύο άντρες συλληφθέντες για την υπόθεση, στους οποίους απαγγέλθηκαν κατηγορίες σχετικές με την τρομοκρατία, σχεδίαζαν επίσης, να φτιάξουν μία συσκευή, η οποία θ’ απελευθέρωνε δηλητηριώδες αέριο σε δημόσιο χώρο.
Τα εκρηκτικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή της βόμβας, ήταν στρατιωτικής προέλευσης και υψηλής εκρηκτικότητας, ενώ στάλθηκαν με μεταφορική πτήση από την Τουρκία, στο πλαίσιο υλοποίησης “ενός καλά οργανωμένου” τρομοκρατικού σχεδίου, από ομάδα του Ισλαμικού Κράτους, σύμφωνα με τον Μάικλ Φέλαν υψηλόβαθμου στελέχους των ομοσπονδιακών αρχών ασφαλείας στην Αυστραλία.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.