Ισχυρή χαλαζόπτωση αυτή την ώρα στην Αττική(vids)

1 Min Read

Πυκνό χαλάζι πέφτει αυτή την ώρα στο Μαρούσι.

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ. Τα φαινόμενα θα διαρκέσουν έως και αύριο. Δείτε βίντεο με την καταρρακτώδη βροχή και το χαλάζι.

Και ξαφνικά μαύρισαν τα πάντα και άνοιξαν οι ουρανοί στα βόρεια προάστια αλλά και σε άλλες περιοχές της Αττικής. Η ΕΜΥ είχε προειδοποιήσει με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για όλα όσα θα ζήσουμε τις επόμενες ώρες. Πυκνό χαλάζι στο Μαρούσι και στην Αγία Παρασκευή!

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

 Τα φαινόμενα θα είναι έντονα και σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη στις εξής περιοχές:

Α. Σήμερα Δευτέρα
Στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και το μεσημέρι και το απόγευμα κατά τόπους στα ηπειρωτικά και από το απόγευμα στην Κρήτη (κυρίως στα ανατολικά).

Β. Αύριο Τρίτη
Το πρωί στην ανατολική Μακεδονία, στην Θράκη, στα νησία του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, και το μεσημέρι και το απόγευμα κατά τόπους στα ηπειρωτικά της υπόλοιπης χώρας.

πηγή: newsit.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *