“Θυμάμαι πως παίζαμε τότε με τον Γιώργο Νινιό και του ζήτησα, από εκείνη την ημέρα, να με πηγαίνει στο αυτοκίνητο μου” αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός σε τηλεοπτική της συνέντευξη.
“Κάποια στιγμή στο καμαρίνι ήρθε ένας γοητευτικός νεαρός και κλείνει την πόρτα πίσω του. Μου δίνει ένα…”

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.