Ο νέος γενικός διευθυντής του Ηρακλή, Δημήτρης Νικολαΐδης μίλησε για τις επόμενες κινήσεις του Σπύρου Παπαθανασάκη αλλά και για θέματα του «γηραιού».
Ο Δημήτης Νικολαΐδης μιλώντας στον Arena FM 89.4 δήλωσε:
«Γενικά από την Θεσσαλονίκη υπάρχει μια πολύ μεγάλη πίεση στον κ. Παπαθανασάκη για αυτό το ζήτημα, οι πιο πολλές ομάδες έχουν δημοσιογράφους οι οποίοι βοηθάνε, οι οποίοι προσπαθούν να καλύψουν και να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα τους. Αυτό το περίεργο στον Ηρακλή, δεν ισχύει. Στον Ηρακλή οτιδήποτε μπορεί να συμβεί, από το πιο αρνητικό και χειρότερο σενάριο, είναι το πρώτο που θα “βγει” απευθείας προς τα έξω, από τους ίδιους τους δικούς μας δημοσιογράφους, χωρίς να υπάρχει κάποια κάλυψη.
Έχω πολλά παράπονα και θέματα για αυτό, όπως για παράδειγμα το ρεύμα ή το ίντερνετ όπου δεν είναι έτσι τα πράγματα. Για παράδειγμα το ρεύμα κόπηκε για μια μέρα γιατί έκανε λάθος ένας τεχνικός της ΔΕΗ και σας μιλάω πολύ σοβαρά, την επόμενη έγινε η αποκατάσταση του ρεύματος και χωρίς κανένα ζήτημα. Όσον αφορά το ίντερνετ, κάποιους μήνες τους οποίους δεν χρησιμοποιεί ιδιαίτερα η ΠΑΕ, δεν υπάρχει λόγος, όχι ότι μένει απλήρωτο, δεν χρησιμοποιείται από εμάς. Μετά επανέρχεται και επανασυνδέεται….».

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.