Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκαν δύο ανήλικα αγόρια από χωριό της ενδοχώρα του Νομού Ηρακλείου, διερευνά η τοπική ΕΛ.ΑΣ και πιο συγκεκριμένα το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δύο αγόρια, τα οποία είναι ξαδέλφια.
Τα ανήλικα, μεταφέρθηκαν αρχικά στο Βενιζέλειο το απόγευμα του Σαββάτου και από εκεί στο ΠΑΓΝΗ. Οι πληροφορίες λένε ότι ο το ένα παιδί δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά κι έτσι λίγη ώρα αργότερα αποχώρησε. Αντίθετα, το δεύτερο αγόρι, φέρεται να είναι πιο σοβαρά τραυματισμένο με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στην Παιδοχειρουργική Κλινική.
Από την πλευρά της η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα κι αυτό γιατί δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκαν. Στενό συγγενικό τους πρόσωπο ισχυρίστηκε στις Αρχές ότι τα παιδιά έπεσαν από το τρακτέρ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ωστόσο και αυτό, ερευνάται από την Αστυνομία.
Πηγή: ekriti.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.