Την τελευταία του πνοή άφησε απόψε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου τουρίστας ηλικίας περίπου 70 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε σε αυτό μαζί με τη σύζυγό του, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα, σήμερα το απόγευμα στην εθνική οδό Ηρακλείου- Ρεθύμνου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα συνέβη όταν επιχειρήθηκε αναστροφή του ενοικιαζόμενου οχήματος στο οποίο επέβαιναν, αλλά αυτό συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο.
Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και παρέλαβαν τους τουρίστες, τους οποίους μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Αργότερα ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ η γυναίκα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.