Ηράκλειο: Δρακόντεια μέτρα για την απομάκρυνση των εκρηκτικών – Που θα καταλήξουν οι 410 τόνοι [pics]

1 Min Read

Τα δεκάδες κιβώτια με το επικίνδυνο φορτίο, φυλάσσονταν τόσες ημέρες σε χώρο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, προκαλώντας τεράστια ανησυχία τόσο στους τοπικούς φορείς, όσο και στους κατοίκους της πόλης για τους κινδύνους που εγκυμονούσε η παρουσία τέτοιου φορτίου στο λιμάνι.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Τελικά οι εκρηκτικές ύλες μετά από συνεννόηση του Λιμενικού Σώματος με τις Ένοπλες Δυνάμεις θα μεταφερθούν σήμερα σε ειδική αποθήκη του Στρατού Ξηράς στη βόρεια Ελλάδα με το εμπορικό πλοίο “ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΡΗΣΤΟΣ” που κατέπλευσε στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Η επιχείρηση διεξάγεται κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας υπό την παρουσία ειδικών πυροτεχνουργών.

Την ίδια ώρα προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή οι οκτώ αλλοδαποί, που αποτελούσαν το πλήρωμα του ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ, μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους ενώπιον του ανακριτή Πειραιά.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Οι εικόνες από το λιμάνι του Ηρακλείου

ekrhktika | Lamianow.grploio1 | Lamianow.grploio2 | Lamianow.grploio3 | Lamianow.grploio4 | Lamianow.grΠηγή: cretapost.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *