Ηράκλειο: Χαστούκισε υπάλληλο που τον κατήγγειλε για μη καταβολή δώρου

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Μετά από παρέμβαση των υπαλλήλων του Σ.ΕΠ.Ε. το περιστατικό έληξε με την σύλληψη του εκπροσώπου της εργοδοσίας

-Advertisement-
fitcare

Τις υπογραφές εργαζομένων σε εκκαθαριστικά σημειώματα μισθοδοσίας είχε αποσπάσει ο εργοδότης υπό την απειλή απόλυσης ότι κατέβαλε το δώρο ενώ στην πραγματικότητα δεν το είχε καταβάλει.

Κατόπιν καταγγελίας της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, σύμφωνα με την οποία η συγκεκριμένη επιχείρηση όφειλε στους εργαζομένους της το Δώρο Πάσχα και Χριστουγέννων 2016 καθώς και το επίδομα αδείας 2016,το τοπικό Τμήμα Επιθεώρησης Εργασιακών προέβη σε τριμερή συνάντηση, την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017.

Από την έναρξη της διαδικασίας ο εκπρόσωπος της εργοδότριας εταιρείας επεδείκνυε επιθετική συμπεριφορά και όταν η διαδικασία έφτασε στο τέλος της χειροδίκησε αναίτια και με βάναυσο τρόπο σε βάρος της συνδικαλίστριας εκπρόσωπου, της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου.

-Advertisement-
KATSIAVOS

Μετά από παρέμβαση των υπαλλήλων του Σ.ΕΠ.Ε. το περιστατικό έληξε με την σύλληψη του εκπροσώπου της εργοδοσίας.

Πηγή: protothema.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *