Συναγερμός σήμανε το Σάββατο στις Αρχές εξαιτίας τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στους δρόμους του Ηρακλείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 9 στις Αρχάνες όταν ένας 55χρονο οδηγός μοτοσικλέτας – άγνωστο πώς – έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί.
Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου παρέλαβε τον άτυχο άνδρα και τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 55χρονος φέρει τραύματα στο κεφάλι.
Πηγή: cretapost.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.