Οι ισχυρισμοί του ότι το ένα κιλό ηρωίνης που βρέθηκε στις αποσκευές του δεν ήταν δικό του και κάποιος άλλος ενδεχομένως να το έκρυψε εκεί, δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή που αποφάσισαν την προφυλάκιση του.
Έτσι ο 28χρονος Ρομά από το Ωραιοκάστρο Θεσσαλονίκης πήρε χθες το δρόμο για τη φυλακή.Ο 28χρονος έφτασε το πρωί της Δευτέρας στο Ηράκλειο Κρήτης με το πλοίο της γραμμής και επιβιβάστηκε σ ένα ταξί.
Οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου είχαν συλλέξει πληροφορίες για διακίνηση σκληρών ναρκωτικών από νεαρό Ρομά στη πόλη του Ηρακλείου και σε συνδυασμό με τις ύποπτες κινήσεις του ακινητοποίησαν το ταξί σε κεντρικό δρόμο της πόλης και ακολούθησε έλεγχος.
Στη θέα των ναρκωτικών ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν είναι δικά του ενώ στο Ηράκλειο βρέθηκε για να επισκεφτεί μια φίλη του.
Πηγή: cretapost.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.