Δεν πίστευαν στα μάτια τους δύο άνδρες, οι οποίοι βρέθηκαν σε χωράφι γνωστού τους ατόμου, στην περιοχή του Εσταυρωμένου, στο Ηράκλειο Κρήτης.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, στην προσπάθειά τους να δέσουν το άλογό τους, έπεσαν πάνω σε έναν μουσαμά και έκπληκτοι αντίκρισαν έναν τεράστιο πύθωνα νεκρό. Ήταν σκεπασμένος με τον μουσαμά.
Ο πύθωνας, ο οποίος φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες, υπολογίζεται σε μήκος περίπου 5 μέτρα. Μάλιστα, σύμφωνα με τους άνδρες, το ερπετό είχε πρόσφατα καταλήξει.
Δείτε φωτογραφίες:





Επίσης, σύμφωνα με το newshub.gr, άμεσα ειδοποιήθηκαν οι Αρχές ώστε να περισυλλεγεί το φίδι, το οποίο κάποιος φαίνεται να άφησε εκεί ενώ όπως αναφέρεται στα τοπικά μέσα, φαίνεται να έχει φάει κάτι πριν πεθάνει.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.