Στην προσπάθειά του να γλιτώσει, ένας 34χρονος πέταξε περισσότερα από 100 γραμμάρια ηρωίνης σε κάδο απορριμμάτων, αλλά τελικά συνελήφθη.
Αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για τη δράση του και έστησαν επιχείρηση έξω από το ΚΤΕΛ Ηρακλείου. Οταν ο 34χρονος αντιλήφθηκε την παρουσία τους, πέταξε σε κάδο δυο αυτοσχέδιες συσκευασίες, οι οποίες όπως διαπιστώθηκε περιείχαν συνολικά 104,3 γραμμάρια ηρωίνης.
Στη συνέχεια, σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekriti.
Πηγή: iefimerida.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.