Όχι μόνο του χαμογέλασε η τύχη αλλά του έδωσε την ευκαιρία να ζήσει μία ξέγνοιαστη – από οικονομικής άποψης – ζωή από δω και στο εξής.
Πρωταγωνιστής ένας Ηρακλειώτης γύρω στα 60 ο οποίος την περασμένη Παρασκευή (04-01-2018) αγόρασε ένα ξυστό από πλανόδιο πωλητή στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης.
Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για το Ηράκλειο. Όταν το έξυσε, συνειδητοποίησε ότι έπιασε το 7άρι και μάλιστα επί δύο.
Προσπάθησε πολύ να κρύψει τη χαρά του από τους υπόλοιπους επιβάτες και όταν έφτασε στο Ηράκλειο, έσπευσε στο πλησιέστερο πρακτορείο ΟΠΑΠ.
Εκεί, έκπληκτος, άκουσε ότι μόλις είχε κερδίσει το ποσό των 500.000 ευρώ!
Ο ίδιος, δεν θέλησε να πει τι σκοπεύει να κάνει με τα χρήματα που κέρδισε, σίγουρα όμως μπορεί να κάνει πολλά!
Πηγή: ekriti.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.