Να αυτοκτονήσει, απειλεί ένας 40χρονος άνδρας στα Καμίνια Ηρακλείου. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικές αρχές που απο την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άνδρας, βρίσκεται στην ταράτσα από όπου απειλεί να πέσει και φέρεται να κρατάει επικίνδυνο αντικείμενο.
reader.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.