Την… τύχη του έκανε ένας υπερτυχερός απο την Αταλάντη το βράδυ της Κυριακής που κέρδισε το αστρονομικό ποσό των 2.717.553,55 ευρώ στην κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ. Το τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο της κας Ελένης Σακελλαροπούλου, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 50
Όπως αντιλαμβάνεστε στην λοκρική πόλη έχουν αρχίσει οι αναζητήσεις για τον υπερτυχερό!
Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι: 5, 22, 23, 25, 33 και Τζόκερ ο αριθμός 17.(26/6/2016) κλήρωση.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.