Σε τρείς ημέρες θα πραγματοποιηθούν και φέτος οι επετειακές Εκδηλώσεις με τίτλο «ΙΩΝΙΚΑ 2016» που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Εκπολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος της Νέας; Μαγνησίας της Λαμίας σε συνεργασία με την Ένωση Ποντίων Φθιώτιδας και το Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου.
Οι φετινές εκδηλώσεις μνήμης και Πολιτισμού θα πραγματοποιηθούν στις 9 , 11 και 18 Σεπτεμβρίου.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.