Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ίντερ ντ΄Εσκάλδες (19:30, Cosmote Sport 2, LIVE από το Newsit.gr) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο στο Conference League, με την Ένωση να θέλει στην Ανδόρα να… τελειώσει τη δουλειά και να πάρει μια άνετη πρόκριση.
Στο πρώτο παιχνίδι στην «OPAP Arena» η ΑΕΚ έκανε τα εύκολα δύσκολα, καθώς το 4-0 έγινε 4-3, με αποτέλεσμα η ρεβάνς των δυο ομάδων στην Ανδόρα να έχει ενδιαφέρον. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα καλείται να πιάσει την απόδοση που είχε για 65 λεπτά στην Ελλάδα και να περάσει μια σαφώς πιο αδύναμη ομάδα.
Ο Αργεντινός προπονητής δεν θα έχει στην διάθεση του τον τραυματίας Αλμπέρτο Μπρινιόλι, καθώς και τους Νίκλας Ελίασον, Κώστα Γαλανόπουλο, Ορμπελίν Πινέδα που ταλαιπωρούνται από ίωση. Εκτός αποστολής βρίσκονται και οι Έρικ Λαμέλα, Μόουζες Οντουμπάτζο και Περέιρα που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Στον επόμενο γύρο η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Νόα από την Αρμενία που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο με μ 3.306 θέσεις, θα βρεθούν περίπου 250 φίλοι των «κιτρινόμαυρων» προκειμένου να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ομάδας.
newsit.gr
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.