Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ παραχώρησε δηλώσεις στην Cosmote TV, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-1) και ήταν έξαλλος για την απόφαση του Μάκελι στο πέναλτι των Πειραιωτών.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Εγω θα ηθελα να αντιστρέψω την ερώτηση, Πείτε μου τι είδατε. Σφύριξε τιποτα; 8/10 ηταν κατά της ΑΕΚ. Βλέπετε πεναλτι; Τι βλέπετε; Είστε πιο παλιός απο εμένα. Σήμερα, ηταν ξανά μια σφραγίδα ντροπής του ελληνικού ποδσφαίρου,. Ειναι κατάντια, ντροπή. Δεν είμαστε Αφρική. Έχουμε νόμους. Τον λόγο θα εχει ο εισαγγελέας. Οσοι γελανε δε θα το κανουν για πολυ. Εχω δειξει οπως οταν λέω κατι γινεται. Θελουν να συνεχιστεί η ντροπή. Να κοροϊδεύουν τον κόσμο,. Ο εισαγγελέας θα βρει την άκρη. Θα φανεί όλο το παρασκήνιο. Σήμερα βάλανε την βόμβα στα πόδια τους. Έσκαψαν τον λάκο που θα πέσουν μέσα».
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.
