Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου οδηγείται σήμερα ένας ηλικιωμένος που παρέσυρε δύο γυναίκες με το αγροτικό φορτηγάκι του σκοτώνοντας τη μια από αυτές, αλλά πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε για να επιστρέψει λίγη ώρα αργότερα και να παραδοθεί στις αρχές!
Το δυστύχημα συνέβη στην επαρχιακή οδό Κουζουλίου – Βροχίτσας στην Ηλεία, το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ο 70χρονος Έλληνας χτύπησε τις δυο πεζές ηλικίας 58 και 64 χρόνων που συνομιλούσαν στην άκρη του δρόμου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της πρώτης και τον ελαφρό τραυματισμό της δεύτερης. Όμως, ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε αφήνοντάς τις αβοήθητες.
Στον Πύργο δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο κι έτσι κλήθηκε ένα από την Αμαλιάδα, το οποίο έφτασε ταυτόχρονα με τον ηλικιωμένο που επέστρεψε στο σημείο του δυστυχήματος! Στους αστυνομικούς της Τροχαίας που τον συνέλαβαν, δήλωσε ότι είχε υποστεί σοκ και γι’ αυτό έφυγε, αλλά στη συνέχεια μετάνιωσε και γύρισε για να παραδοθεί. Ωστόσο, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη.
Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.