Θύμα απάτης έπεσε ένας άντρας που για λογαριασμό της μητέρας του κατέθεσε μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία με απατεώνα το ποσό των 9.150 ευρώ προκειμένου να εισπράξει αναδρομικό ποσό για σύνταξη που θα ελάμβανε η μητέρα του μετά το θάνατο του πατέρα του.
Σύμφωνα με το ilialive.gr, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη για απάτη.
Ειδικότερα ο δράστης, προσποιούμενος φιλικό πρόσωπο ηλικιωμένης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον γιό της και με το πρόσχημα ότι θα εισπράξει περισσότερα από 40.000 ευρώ, ως αναδρομικά σύνταξης του αποβιώσαντος πατέρα του, τον έπεισε να καταθέσει το ποσό των 9.150 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό ως δήθεν φόρο για την πληρωμή των αναδρομικών.
πηγή newsit.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.