Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Αστυνομίας για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην περιοχή των Λαστεϊκών στην Ηλεία, με αρπαγή των δύο παιδιών ζευγαριού από τον πατέρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Ilialive.gr, πρόκειται για μια ιδιάζουσα κατάσταση ανάμεσα σε ζευγάρι Ρομά, με πολλές εντάσεις και επεισόδια. Η μητέρα φέρεται να κατήγγειλε πως το μεσημέρι της Πέμπτης, ο πατέρας άρπαξε τα παιδιά ηλικίας 2 και 3 ετών με προορισμό την περιοχή του Παλαιοχωρίου Γαστούνης.
Η Αστυνομία ενημερώθηκε και διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του πατέρα και των παιδιών.
πηγη protothema
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.
